Culinaire hapjesroute

LET OP: ONDERSTAANDE INFORMATIE IS UIT 2016, INFORMATIE  PROEF DE KUNST 2018 VOLGT.


Op zondag 23 oktober 2016 kunt u van 12.00 tot 17.00 uur behalve proeven van de kunst, ook weer proeven van de overheerlijke culinaire verrassingen bij de plaatselijke horeca.

Hoe werkt het:

U koopt voor 15 euro een 5-hapjes strippenkaart bij de deelnemende horecabedrijven of  het Proef de Kunst infocentrum ➜1 . Tegen inlevering van een strip bij een van de deelnemende horecabedrijven kunt u genieten van een heerlijke culinaire verrassing. De strip is niet inwisselbaar voor consumpties.

Hieronder de deelnemende horeca aan de hapjesroute van 2016: 

Restaurant De Gouden Leeuw ➜  – 7
“Een zoete lekkernij met een bijzondere macaron”

Eetcafé ‘t Far ➜  – 8
“Petit Fours: ‘Duo van heerlijke zoete verwennerij”

Paviljoen Het Meer van Lenten ➜  – 34
“keuze uit; kopje Friese uiensoep gegratineerd met kaas, huisgemaakte pompoensoep of Friese warme en koude lekkernij”

Café Zevenwouden ➜  – 31
“warme gehaktballetjes in pittige jus met stokbrood”

Grandpaviljoen op ‘e Pier ➜  – 18
“een wafeltje met warme kersen en slagroom”

Kameleon Café Vrolijk ➜  – 12
“kruidige kofta’s, krokante pruimendanten, vittelo tomato, mimosa eieren met zalmsnippers”

Cafeteria Smuldorado De Pastorij ➜  – 24
“ambachtelijk broodje hotdog met o.a. zuurkool, bacon, mosterd ketchup”

Eetcafé Portunus ➜  – 17
“Schots rundvlees, gestoofd in rode wijn met appeltjes stamppot”

Harbour club➜  – 6
“kleine hoogtepunten van gerechten uit Koen’s culinaire oktober-elftal”

Marina Beachclub➜  – 3
“mals gekruide slices van varkens(kop)haas Saté met een garnituur van cassave kroepoek met partjes van onze populaire Pommes Marina Friet”

Friespunt➜  – 11
“ambachtelijk gemaakt schepijs op een hoorntje”

testvlak-geel-800x33