Ben en Else Lassing ➜ 22

Ben en Else Lassing ~ Enkhuizen

Else – schilderijen

Sinds 1995 ben ik begonnen met schilderen. Diverse cursussen gevolgd en al doende mijzelf ontwikkeld, een fijne hobby. Ik gebruik voornamelijk acrylverf en laat mij leiden door het gevoel van de dag. Diverse schilderijen heb ik verkocht en daar ben ik ontzettend trots op, gewoon omdat ik anderen daar weer blij mee heb gemaakt.

Voor deze editie heb ik gekozen om kleine tafereeltjes te schilderen op een canvasbord of doek. Ik laat zien dat er verschillende toepassingen zijn voor dragers voor canvasborden, zoals bijvoorbeeld een broekenklem of baklijst.

Onze expositie is op ons eigen schip welke afgemeerd is bij de steiger van restaurant Meer van Lenten.

U bent van harte welkom aan boord van de Actief!

Ben Lassing Fotografeert.

Begon op 10-jarige leeftijd met een boxje. Via dia’s maken, 11 jaar verder gevolgd door een periode van 25 jaar analoge zwart/wit hobbyfotografie, inclusief Donkere Kamer en zelf-gemengde chemicaliën.  Vanaf 2003 tot nu bezig met Digitale Fotografie. De principes van de Doka komen nu terug in de bewerkingssoftware op de computer.
De dynamische grens is gelegen in creativiteit en gebruikskennis van die software.