Ed Braakman ➜ 27

Ed Braakman ~ Joure

schilderijen

Edbraakman.exto.nl

Ed Braakman, geboren te Rotterdam in 1953, is een kunstenaar met een voorliefde voor het element water en realisme in zijn schilderijen. Het waterrijke Friesland waar hij woont, biedt voor deze passie een scala aan mogelijkheden die hem inspireren in zijn werk.

Hij houdt zich vooral bezig met het schilderen van WATERSFEER beelden, oude meesters met hetzelfde onderwerp zijn voor hem een bron van inspiratie.

De voorliefde voor het element water is terug te vinden in zijn maritieme schilderijen van vooral zeeschepen, met voorkeur de zeilende vloot. Daarnaast zijn en haven- zee- en strandgezichten een geliefd onderwerp. De schilderijen worden gekenmerkt door de herkenbare sfeer van de zee en bevatten vaak zeer treffende en nauwkeurige details, die realistisch zijn weergegeven.

Zijn winterlandschappen met een bevroren karakter roepen de nostalgie op van weleer waar u zich in zal herkennen.

Ook een realistisch of nostalgisch stilleven behoort tot zijn vaardigheden.

Zijn unieke schilderijen worden nationaal en internationaal gewaardeerd en hangen o.a. in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Zowel particuliere maritieme liefhebbers als Art-galeries bezitten zijn exclusieve werken.

Ik nodig u dan ook van harte uit de selectie olieverfschilderijen, aquarellen en pastel tekeningen op deze site te bekijken.