Emma & Benny Thomas ➜ 18

Emma & Benny Thomas ~ Terherne

schilderijen – aquarellen

bennythomas.nl

Emma & Benny Thomas gaan samen exposeren. Het is een combinatie waar we elkaar aanvullen.
Mijn professie is architect maar daarnaast heb ik ook altijd getekend. Nadat ik in Nederland kwam wonen ben ik mij meer gaan toeleggen op aquarel en acryl. Het tekenen met pen en inkt blijft ook nu nog mijn aandacht houden. In Bombay had ik een dagelijkse cartoon in een grote krant. Ook nu krijgt onze dorpskrant in Terherne, de Brio, een cartoon van mijn hand. Emma en ik hopen u bij de expositie te verwelkomen.

Werk van Emma Thomas;

Japanse handgemaakte boekjes
Japanse handgemaakte boekjes

 

Werk van Benny Thomas;

De Grutto komt aanvliegen
De Grutto komt aanvliegen
Vuurvlinders boven de nectar
Vuurvlinders boven de nectar
De haas komt kijken
De haas komt kijken