Gerda Hansma ➜ 5

Gerda Hansma ~ Leeuwarden

sieraden

 

Na een cursus is mijn passie voor edelsmeden geboren. De vertaling van ontwerp naar draagbare sieraden daagt mij uit. Van plaatmateriaal maak ik een uniek handgemaakt sieraad die speels is, vol leven en kleur. Hierbij gebruik ik niet alleen zilver maar ook messing, koper en verrassende materialen zoals hout, glas, en onbewerkte ruwe halfedelstenen. Ik hou ervan het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken en laat mij hierdoor inspireren.

Naast de sieraden die ik zelf ontwerp is het ook mogelijk een sieraad in opdracht te laten maken.

Ik heb deelgenomen aan de volgende exposities:

  • Pand 66, 2014 t/m 2017 (collectief met Diana Leenards en Eef Heidinga)
  • Greenwich Village, 2015, 2016 en 2017
  • Open Tuin in Lytsewierrum, 2016
  • Open dag Floris Verster, gast exposant bij Tineke Szarzinsky, 2016
  • Brugwachtershuisje Leeuwarden, 2017
  • Galerie Ogenblik, 2016, 2017
  • Beatrijs Flowerdecorations Voorthuizen, expo i.s.m. Pand 66, 2017 tot heden
Armband, zilver, messing, koper en beits
Collier hout, zilver en ring hout, zilver
Collier zilver, messing
Collier zwart, zilver en messing

Irma de Jong ➜ 13

Irma de Jong – Huizen sieraden Exposeert onder de naam: atelier PicoBella Ik maak sieraden van textiele/flexibele materialen Tot 2002 heb ik […]