Grietje van der Reijnst-Brak ➜ fotografie

Grietje van der Reijnst-Brak ~ Joure

fotografie

Grietje van der Reijnst-Brak heeft van jongs af aan al gefotografeerd. Ze is vroeger als kind begonnen met een klein Kodak cameraatje waar ze verschillende mooie foto’s mee maakte. Vaak van de ondergaande zon en van de dieren op de boerderij. Haar hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot haar beroep. Ze heeft inmiddels 2 fotografiebedrijven opgericht. VDR Fotografie en HET STAAT EROP! Fotografie, beide gevestigd in Joure. Hierbij richt zij zich op bedrijfsfotografie, trouwfotografie en uitvaartfotografie.
Naast het maken van foto’s voor haar werk maakt ze regelmatig een uitstapje naar landschapsfotografie. Hierbij mag ze graag experimenteren met het maken van landschapsfoto’s en de bijzondere bewerking hiervan.

Grietje let bij het maken van haar foto’s graag op details en de bijzondere compositie. Naast fotograferen mag zij ook graag schilderen. Van verschillende foto’s die ze heeft gemaakt, heeft zij nageschilderd in haar unieke schilderstijl met warme kleuren en een mooie losse stijl. Alleen door haar drukke werkzaamheden als fotograaf, komt ze niet meer toe om te schilderen. In de toekomst hoopt zij dit weer op te kunnen pakken.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6