Hazenberg Daalmeijer ➜ 27

Bianca Hazenberg – Hans Daalmeijer

gedichten

poezieclubeindhoven.nl/hans-en-bianca

foto: Eindhovens Dagblad

Hans Daalmeijer en Bianca Hazenberg vormen samen een dichtersduo dat voordraagt op verschillende podia in Nederland. Gezamenlijk staan ze in diverse verzamelbundels. Beiden houden ze van fotografie, schilderen en kunst. Ook zijn ze allebei een groot liefhebber van muziek.

Ze zijn spiritueel georiënteerd en vertalen hun ervaringen en observaties in hun gedichten. Levens­ervaringen loslaten voor jezelf en een ander ermee helpen.

Sinds 2018 organiseren en presenteren zij een dichterspodium; sinds januari 2019 in bibliotheek Stadkamer Centrum te Zwolle. In het programma is ook plaats voor muzikanten.

Bianca Hazenberg heeft inmiddels vier bundels op haar naam staan. Tempel voor mijn geest (aquaZZ, 2014); Spiegelscherven (MeerPeper, 2016; tweede druk Heimdall, 2017), Elke dag sterven met de nachtburgemeester van Eindhoven Derrel Niemeijer (Heimdall, 2017) en, als vierde, Ontknoping (Heimdall, 2017).

Nyk de Vries

Nyk de Vries ~ Noardburgum gedichten Dichter van Fryslân 2019 – 2021 Nyk de Vries (Noardburgum, 1971) is dichter, schrijver en muzikant. […]