Live Muziek Kunst ➜ 3

LET OP: ONDERSTAANDE INFORMATIE IS UIT 2016, INFORMATIE  PROEF DE KUNST 2018 VOLGT.


Marina Beachclub ‘De Friese Meren’

Marina Beachclub ‘De Friese Meren’ doet dit jaar met veel enthousiasme voor het eerst mee aan de Kunstroute met een primeur: Muziek Kunst. De crew heet iedereen van harte welkom ‘aan de noordkant van Terherne’.logo-marina-friese-meren

Mede ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van het bekende pand aan het begin van de Marina, presenteert de Beachclub zowel op zaterdag als zondag Live Muziek. Het ‘Proef de Kunst publiek’ in het dorp kan de hele middag, maar ook na 17 uur, als de kunstroute is afgelopen, swingend (na)genieten met een hapje en een drankje.

De Proef de Kunst expositie is vrijdag 21 oktober t/m zondag 23 oktober geopend van 11 – 17 uur.

De expositie van Bert Meijer vindt plaats in onze panorama bar op de 1ste verdieping en de beelden van Rolf Doderlein de Win en Gonny Fournier zijn te vinden in onze tuin en een varend huisje dat speciaal als expositielocatie is aangemeerd.


Muziek Kunst

bij de Marina Beachclub:

Adán’s Apple

Een combo met Zuid-Amerikaanse roots. Op een veelzijdige wijze weten deze elegante heren u te verleiden met hun “Muziek Kunsten”. Laat u verrassen in de sfeer van diverse combinaties van saxofoon, contrabas en gitaar! Als een Kameleon komen Jazz, Bossa Nova, een Argentijnse Tango of zelfs een samba in de nieuwste hotspot in Terherne aan u voorbij.

Entree Gratis | Adán’s Apple speelt zaterdagmiddag 22 en zondag 23 oktober tussen 13 en 18 uur. Adres: Jelle-paad 1 Terherne | Wolkom!


beachclub-1 beachclub-2 beachclub-3 beachclub-6 beachclub-7 beachclub-9