Programma

Openingstijden Proef de Kunst 2018

Kunstroute 

  • vrijdag 19 oktober: 13-17 uur
  • zaterdag 20 oktober: 11-17 uur
  • zondag 21 oktober: 11-17 uur

 

PROGRAMMABOEKJES

Programmaboekjes met informatie over de locaties, kunstenaars, activiteiten en route zijn verkrijgbaar zodra het definitieve programma vast staat en de boekjes gedrukt zijn.

PLATTEGROND

Zodra het programma definitief is zal dit verwerkt worden in deze plattegrond van Terherne.

THEATER & MUZIEK

Informatie volgt…

WATERTAXI’S

Op zaterdag en zondag pendelen gratis watertaxi’s tussen de verschillende locaties.

SHUTTLEBUS

Tijdens Proef de Kunst kun je met een elektrisch aangedreven shuttlebus – doordat de shuttles gedeeltelijk door zonne-energie worden geladen – gratis vervoer krijgen naar de verder gelegen kunstlocaties in verschillende windrichtingen.

Er wordt daarbij uiteraard ook gestopt op enkele plaatsen in Terherne zelf (aangegeven op de plattegrond in het programmaboekje).

TERHERNSTER VEER

Het Terhernster veer vaart dit seizoen speciaal langer door tijdens Proef de Kunst. Het is een tochtje van ongeveer 10 minuten op mooi vaarwater tussen Eetcafé Portunus (Terherne) aan de ene kant en Eetcafé ‘t Slúske (Jachthaven Sneekerhof) aan de andere kant.

Voor € 1,50 word je overgezet, met of zonder fiets. 

 

De kunstroute op vrijdag 21 t/m zondag 23 oktober kan in willekeurige volgorde gedaan worden. De locaties zijn vrij toegankelijk en herkenbaar aan de speciale Proef de Kunst vlag.proefdekunst-vlag-vrijstaand

 

 

 

 

 

 

 

Voor algemene informatie mail naar: info@proefdekunst.nl

 

 Proef de Kunst ook op FACEBOOK!