Rolf Döderlein de Win ➜ 1

Rolf Döderlein de Win ~ Boornbergum

beelden

In Boornbergum wonend, blijven er regelmatig mensen voor mijn tuin staan en kijken naar de beelden of mijn bezigheden in mijn atelier. Zelden komen ze de tuin in om te vragen wat ik nu weer aan het doen ben of waar ik mee bezig ben. Ik ben in Friesland bekend geworden met mijn IJs en kettingzaag -beeldhouwwerken waarmee ik regelmatig in het nieuws kwam. Ik wil graag aan de mensen uitleggen waarom ik bepaalde beelden maak, schilder of afdruk. De invloed van andere culturen, opgedaan in mijn reizen zijn vaak onderdeel of ontwerp van mijn huidige werken.

Zaterdag 22 oktober geeft Rolf Döderlein de Win demonstraties woodcarven bij het Proef de Kunst infopunt.

Meer werk van hem wordt tijdens Proef de Kunst geëxposeerd bij de Marina Beachclub De Friese Meren.

 

eekhoorn-08-doderlein

2-5-edited-191x400 4-edited-671x2391 6-edited-800x1067