Theater en Muziek

THEATER:

Na het grote succes van ‘U bevindt zich hier’ tijdens de vorige editie van Proef de Kunst zijn wij verheugd je te kunnen melden dat Arno ook met zijn nieuwste programma ‘Heksenjacht’ naar Proef de Kunst komt.

Intiem cabaret met ‘melancholeuke liedjes en blijzondere verhalen’. Daar wil je bij zijn!

HEKSENJACHT van Arno van der HeydenArno van der Heyden - Heksenjacht

  • datum: vr 19 OKTOBER 2018
  • aanvang: 20.30 uur
  • locatie: TSJERKE Buorren 46 TERHERNE
  • kaarten voorverkoop: € 15
  • kaarten aan de zaal: € 20

KAARTEN RESERVEREN:

Mail naar info@proefdekunst.nl en vermeld:

  • aantal kaarten Heksenjacht
  • uw naam, telefoonnummer en e-mailadres
  • U ontvangt na ontvangst per e-mail een bevestiging van Proef de Kunst.

‘Arno van der Heyden komt met zijn filmcrew naar Terherne om een heuse speelfilm te draaien. Lokale helden spelen de hoofdrol in de reconstructie van de waargebeurde en mysterieuze geschiedenis van ‘De Heks van Terherne’, op de mooiste locaties van deze prachtige plaats en haar omgeving. In dit vrijwel vergeten verhaal wil de woedende bevolking de heks op de brandstapel gooien. Op dat moment verschijnt echter de held ten tonele…

Dit vurige verhaal wordt met hart en ziel verteld, en omlijst met verrassende beelden en passievolle liedjes.

U bent getuige én onderdeel van de productie van ‘Heksenjacht’. Met camerawerk van de Russische Pjotr Wiese, composities van de hand van de Drentse Bas Mulder en onder de meedogenloze regie van art-director en hoofdrolspeler Arno van der Heyden. Cut!’


MUZIEK:

HEAVY CLAY  –  ‘t Schippershuis ➜ 2

Heavy Clay
Heavy Clay

Zaterdag 20 oktober van 17.00 – 19.00 uur

Dineren en muziek

De dag sfeervol afsluiten na een dagje Proef de Kunst doe je bij ‘t Schippershuis. Je kunt daar genieten van een 3-gangen herfst verrassingsmenu ter waarde van €27,50 en tijdens je diner zal Heavy Clay voor je spelen.

Heavy Clay is een gezellige Groningse band die akoestische muziek maakt met bekende en minder bekende nummers uit folk, country en bluegrass. Ze spelen tijdens het diner onversterkt zodat een intieme sfeer gegarandeerd blijft.

Wij kijken uit naar je komst! Graag tijdig reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

T. (0566) 745010   E. info@tschippershuis.nl

 

Koffieconcert van Trio Cantorum  –  Tsjerke ➜ 19

Zondag 21 oktober van 11.00 – 12.45

Het Trio Cantorum is opgericht in 2005 en bestaat uit Pierre Lafay (klarinet), Martin Grudaj (cello) en Elena Malinova (piano). Het trio zal stukken spelen van o.a. Beethoven, Glinka en Rachmaninoff.

Trio Cantorum
Trio Cantorum

Kaartvoorverkoop bij ‘t Schippershuis: €20 inclusief koffie/thee en zoete lekkernij in de pauze. Kaartjes kunnen op de dag zelf ook bij Tsjerke aan de deur worden gekocht.

Reserveren: T. 06-31284614 E. info@tsjerke.nl

 

Lady’s Hardware  –  Smuldorado De Pastorij ➜ 11

zaterdag van 14.00 – 16.00 uur

Lady’s Hardware is een percussiegroep die met tonnen en vaten de mooiste ritmes produceert. Een enthousiaste, stoere groep vrouwen die tientallen optredens per jaar verzorgt.

Lady's Hardware
Lady’s Hardware