Workshop: Tekenen wat je ziet

Workshop: ‘TEKENEN WAT JE ZIET’

Deze workshop wordt op zaterdag 20 okt. gegeven door Christiaan Afman in de Tsjerke, hij is werkzaam als tekenaar/kunstschilder, geeft daar ook les in, en is actief bij ‘Urban sketchers Groningen’ 

Grote Markt - Groningen
Grote Markt – Groningen

Met betrekking tot tekenen is zijn motto; ‘Willen is kunnen’!! (en oefen, oefen, oefen!!!) Aan de hand van een aantal voorbeelden, een demonstratie, praktische tips en oefeningen, geeft hij je grip op het tekenen naar de waarneming. Op lokatie; buiten of binnen.

Iedereen kan snel even een foto maken. Het maken van een tekening is echter een veel persoonlijker registratie van de waarneming. En ook nog een perfecte manier om eens goed te kijken en te ‘onthaasten’!!! Denk je zoals velen dat je niet kunt tekenen, maar heb je een sluimerend verlangen om dit weer eens op te pakken, dan kun je tijdens Proef de Kunst in Terherne deelnemen aan de workshop; ‘Tekenen wat je ziet’.

We tekenen met potlood of fineliner op tekenpapier, formaat A3.

Hofplein - Leeuwarden
Hofplein – Leeuwarden

Meedoen? Zo doe je dat:

Opgave: mail naar info@proefdekunst.nl of geef je ter plekke op (vol=vol)
Datum: zaterdag 20 oktober
Tijd: 14.00-16.30 uur
Locatie: TSJERKE  19 (binnen/buiten)
Kosten: € 35 (inclusief materiaal)
Neem even zelf een kleine vouwkruk mee als je graag zit.

Bijgaand een aantal tekeningen van Christiaan Afman.

 

Café Friescheveen - Groningen
Café Friescheveen – Groningen
Ierse pub - Groningen
Ierse pub – Groningen

 

 

 

 

 

 

 

Zelf met eigen materiaal Urban Sketchen?

Op dezelfde dag gaat een aantal leden van ‘Urban Sketchers Friesland’ (USK Friesland) overal in Terherne schetsen. Mee doen? Deelname hiervan is gratis, neem wel je eigen materiaal mee. Wij verzamelen bij Tsjerke om 13.00 uur. Wij gaan schetsen tot rond 17.00 uur.