Yvonne Ottervanger ➜ 1

Yvonne Ottervanger ~ Breda

schilderijen

www.yourartcoach.com

Yvonne woont en werkt in Breda. Is getrouwd en heeft twee kunstzinnige kinderen.
Als kind was ze altijd bezig met tekenen, modeontwerpen, kleding maken en decors ontwerpen en schilderen. Had met de eerste lichting studenten tekenen/schilderen en kunstgeschiedenis als examenvak op het VO. Kreeg tekenles van Michaël Jepkes op de PABO. Studeerde daarna o.a hogere graad Pedagogiek. Het werken volgens de oude meesters leerde ze op het IKO in Hoogstraten. Daar volgde ze de richting kunstschilderen en kunstgeschiedenis hogere graad. De laatste vijf jaar volgde ze de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach/trainer/counselor aan de Kleine Tiki in Breda voor kinderen, volwassenen en teams. Afgelopen jaar maakte ze zich Reiki I-II eigen bij Zuiderlicht Breda.

Na 26 jaar in diverse vormen van (speciaal) onderwijs, MBO en BAO te hebben gewerkt en haar eigen kinderen te hebben begeleid op hun pad,  heeft Yvonne nu een atelier & praktijk aan huis. Daar combineert ze pedagogiek, kunst en healing. Ze begeleid kinderen, jongeren en hun ouders via de psychosynthese, de chakrapsychologie en Reiki op hun pad naar wijsheid. Zodat mensen gaan doen waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn n.l. hun aangeboren talent inzetten voor de wereld. De basis is steeds vanuit verbinding met jezelf kunstzinnig te werken en van daaruit tot nieuwe inzichten oftewel bewustwording komen. Ze geeft vanaf september dit jaar workshops en cursussen in Intuïtief schilderen in kleine groepen. U kunt bij haar terecht voor een kunstzinnige loopbaantraining of schilderwellness: een compositie van wandelen in de natuur, meditatie, schilderen en Reiki.

Ze maakte diverse portretten in opdracht. Schilderde voor HKH prinses Beatrix een schilderij van haar zoon ZKH Friso. Ze werkt momenteel vanuit meditatie, op muziek of vanuit de stilte na een mooie wandeling. Haar werk was vanaf 2015 op diverse Expo’s te zien in het Artemis Dutch Design Hotel in Amsterdam, ADAF en de laatste twee jaar in diverse steden in Europa en China bij de Hilton keten i.s.m. Bubble Art Projects. Haar wens is te kunnen schilderen op grote doeken, om de wereld te zien en om ooit in een museum te mogen hangen met haar werk, zodat veel mensen ervan kunnen genieten. Want zo zegt ze:”Schoonheid of talent is er om te delen”.