Fotowedstrijd – INSCHRIJVING GESLOTEN

PROEF DE KUNST FOTOWEDSTRIJD 2021 INSCHRIJVING GESLOTEN

Is jouw hobby fotograferen? Houd jij van het mooie Fryslân in al haar facetten? Ben jij de persoon die net even anders kijkt? Wil jij dat jouw mooie foto voor een breed publiek tentoongesteld wordt?

Doe dan mee aan de Proef de Kunst 2021 fotowedstrijd!

Proef de Kunst vindt op 23 en 24 oktober 2021 voor de achtste keer plaats in Terherne, dat in de herfstvakantie voor één weekend verandert in een kleurrijk en levendig kunstdorp. Op meer dan dertig ongebruikelijke binnen- en buitenlocaties verspreid door het hele dorp kun je genieten van proeverijen en exposities en zul je kennismaken met kunstenaars. Dit jaar zijn er weer enkele leuke nieuwe locaties aan de route toegevoegd.

Ook nieuw deze editie van Proef de Kunst is dat er in 2021 voor het eerst een fotowedstrijd georganiseerd wordt. Er is daarbij gekozen voor het thema ‘Fryslân’. Foto’s kunnen zowel met gewone camera gemaakt zijn als met de mobiele telefoon.

Inzending is vrij als het in jouw beleving aansluit bij het thema. Geef je fantasie de ruimte en stuur je mooiste foto in! Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen waarbij onder andere gelet zal worden op originaliteit.

De winnende foto’s zullen tijdens het Proef de Kunst weekend op een aantal aansprekende plekken in Terherne worden tentoongesteld. Alle winnaars krijgen na afloop van het evenement hun winnende afdruk mee naar huis.

Dit waren in het kort de spelregels voor deelname:

  • De wedstrijd staat open voor iedereen die Fryslân een warm hart toedraagt
  • Er zijn twee leeftijdscategorieën:
  • – Categorie 1: kinderen basisonderwijs
  • – Categorie 2: jongeren en volwassenen
  • Deelname met 1 foto per persoon
  • Aanleveren in een bestandsgrootte van minimaal 3MB
  • Deadline is donderdag 30 september 2021 om 12.00 uur