Vrienden van Proef de Kunst

Word ook Vriend van Proef de Kunst! Dit kan al vanaf € 10 per jaar.

Proef de Kunst in Terherne wordt ieder jaar georganiseerd door een enthousiaste ploeg vrijwilligers en biedt kunstenaars van binnen en buiten Fryslân een podium om eigen werk te exposeren en het publiek te ontmoeten. Vele bezoekers weten Proef de Kunst inmiddels te vinden en ook dorpsgenoten genieten van dit weekend vol kunst, gezelligheid en lokale culinaire heerlijkheden. Kunst verbindt!

Als Vriend steun je Proef de Kunst en draag je bij aan de organisatie en totstandkoming van dit prachtige jaarlijks terugkerende evenement.

Vriend worden? Dat vinden wij leuk!

  • Voor € 10 per jaar ben je al Vriend van Proef de Kunst. Waarvoor onze hartelijke dank!
  • Voor € 20 per jaar ben je Vriend en word je uitgenodigd voor de openingskoffie op zaterdagochtend waar je alle vrijwilligers en kunstenaars ontmoet.
  • Voor € 30 per jaar of meer* ben je Vriend en ontvang je, naast een uitnodiging voor de openingskoffie op zaterdagochtend, tevens een strippenkaart t.w.v. € 15 waarmee je tijdens Proef de Kunst van de lokale culinaire verrassingen kunt genieten.

Hoe gaat het verder?

Na het invullen en versturen van dit formulier ontvang je van ons een bevestiging en informatie over de wijze van betalen.

Als Vriend draag je bij aan de toekomst van Proef de Kunst!